от Ивелин Ценовски на Чет Юли 22, 2010 1:04 pm
Здравейте преди няколко дни бях на малка почивка в региона на Асеновград. Обиколих хотелите из града (поне по-голямата част от тях) , цените не ми допаднаха и поразпитах къде мога да намеря хотел и ме посъветваха да отида в Червен , разходих се из хотелите в Червен и най-много ми допадна Комплекс Авалон. Цените бяха най-добри , разположението също. Вечерта слязохме да вечеряме и останахме с много добри впечатления от кухнята , като качество и цени. Собственика ни обясни в детайли за културните и туристически обекти в околността и ние останахме много доволни. Посетихме Белинташ , Бачковския манастир , Араповския манастир , мислехме да наминем и към Кръстова гора , но бяхме ограничени откъм време. Та мисълта ми е , че моето мнение по въпроса с екскурзиите е , че в едно обикновено българско село , има място , което отговаря на всички мой критерии за качествено обслужване , квалифициран персонал и професионализъм. Ако сте в района на Асеноград и си търсите хотел , проверете дали има свободни места в хотел Авалон и ако не ви хареса или няма свободни места , тогава потърсете другаде!