Хубав тризвезден хотел в Истанбул

Мнения за конкретен хотел, местоположение, обслужване, екстри

Хубав тризвезден хотел в Истанбул

Мнениеот Himban на Пон Апр 27, 2009 7:06 pm

Здравейте, моля да ме препоръчате някой хубав 3 * хотел в Истанбул, Искаме да разгледаме колко се може повече забележителности, затова търсим да е и на подходящо място близо до забележителностите.
Himban

Re: Хубав тризвезден хотел в Истанбул

Мнениеот IKAR на Вто Май 19, 2009 12:21 pm

Потърсете хотели, който да е раположен в квартал Лалели. Той е близо до Историческия център на Истанбул и до Капълъ Чаршъ. Забележителностите са на пешеходно разстояние.
IKAR

Мнениеот sinara на Пон Мар 08, 2010 1:32 am

Здравей, ето от тук може да си избереш тризвезден хотел в Истанбул. Може да разгледаш и снимки и мнения за избрания хотел. :)
sinara

Мнениеот bori на Нед Мар 14, 2010 4:02 pm

От опит знам, че най-евтините хотели и с най-добро местположение се намират в квартал Лалели. Като имена мога да препоръчам хотел Grand Emin 3* и хотел Zurich 4* и Black Burd 4*.
bori

Мнениеот m.ts. на Сря Юли 28, 2010 11:42 am

Здравейте,

Дъщеря ми ще пътува до Истанбул с танцовия. Някой знае ли дали й трябва застраховка помощ при пътуване или туроператора винаги плаща за такава????? :geek:
m.ts.

Мнениеот j.zapryanova на Пон Авг 02, 2010 9:53 am

Доколкото знам, трябва да имаш такава застраховка при пътуване до всяка държава извън Европейския съюз. Аз лично си ги купувам онлайн от този сайт: http://www.zastrahovai.se Спестявам си време и нерви...иначе досега, слава богу, не ми се е налагало да тегля от застраховките, но се надявам, че и в изплащането ще са толкова коректни, колкото са при процесирането на поръчките!
j.zapryanova

Назад към Впечатления за хотели в чужбина